Bilfinger Industrial Services BelgiË/Nederland

Navigation
Steigerbouw

Steigerbouw

Bij werken op hoogte is bereikbaarheid van cruciaal belang. Steigers (ook wel stellingen genoemd) zijn een onmisbaar hulpmiddel in de industrie om ogenschijnlijk onbereikbare plaatsen bereikbaar te maken. Dat moet op een betrouwbare en veilige manier gebeuren.

Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in het gerenommeerde Spreeuwenberg-concern voor steigerbouw. Het bedrijfsbureau van Bilfinger Industrial Services is uitgerust om het volledige traject van steiger engineering te verzorgen. Altijd wordt gezocht naar de meest efficiënte en effectieve oplossing tegen de laagst mogelijke kosten.

De ontwikkelingen in de steigerbouw staan niet stil. Naast jarenlange ervaring en vakmanschap, worden de nieuwste methoden en materialen toegepast. Recent voorbeeld is het gebruik van magnetische steigerankerpunten. Daarbij maken wij steeds vaker gebruik van 3D scanning om bij opdrachtgevers een optimaal inzicht te verkrijgen in de installatie en de werkzaamheden. Dit levert belangrijke tijdwinst op tijdens voorbereiding en uitvoering van het werk. Wij hebben altijd als doel de opdrachtgever die kwaliteit te leveren die gevraagd wordt: een veilige werkplek op hoogte.