Bilfinger Industrial Services BelgiË/Nederland

Navigation
Isolatie

Isolatie

De aandacht voor industriële isolatie is de laatste jaren sterk toegenomen. Hier zijn vier duidelijke redenen voor:

  • Veiligheid: installaties in de industrie worden steeds langer in bedrijf gehouden. Er zijn wereldwijd een aantal ongevallen bekend waarbij de oorzaak is terug te brengen naar Corrosion Under Insulation. Plantmanagers willen dit absoluut voorkomen.
  • Proceszekerheid: afwijkingen in temperaturen leiden al snel tot verstoring van het productieproces. Alleen bij 100% goede isolatie heeft de klant de zekerheid dat haar installaties op de juiste temperatuur blijven.
  • Vermindering CO2-uitstoot: bij 100% goede isolatie wordt het warmteverlies en daarmee de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt.
  • Vermindering energiekosten: alleen bij 100% goede isolatie zijn de energiekosten tot een minimum beperkt.

De deskundigheid van Bilfinger Industrial Services op het gebied van industriële isolatie heeft een degelijke en historische basis. Al meer dan 100 jaar creëert Bilfinger Industrial Services oplossingen op maat voor het doelmatig isoleren van warmte en koude in industriële processen. Het bedrijf heeft daarmee een uitstekende reputatie opgebouwd. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever kunnen wij de industriële isolatie verder optimaliseren. Wij beschikken over uitgebreide ervaring op het gebied van koudeisolatie, thermische isolatie en bijvoorbeeld coldbox isolatie, waarbij uiteenlopende materialen worden gebruikt: steenwol, foamglas, maar ook perliet.

IsoPerfect

IsoScan