Bilfinger Industrial Services BelgiË/Nederland

Navigation
Organisatie

Organisatie

Bilfinger Industrial Services is de industriële benchmark voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Hiermee dragen wij bij aan de veiligheid en beschikbaarheid van deze assets voor onze opdrachtgevers in België en Nederland. HSEQ, samenwerking, efficiency en innovaties vormen de pijlers van onze dienstverlening. Inmiddels beschikken wij over ruim zestig jaar ervaring in de wereld van de industriële dienstverlening.

Vanuit negen vestigingen in België en Nederland zetten wij onze dienstverlening in, geïntegreerd of in afzonderlijke disciplines: isolatie, steigerbouw, rope access, conservering, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming en lawaaibeheersing. Het hoofdkantoor in België is gevestigd in Zwijndrecht bij Antwerpen. In Nederland bevindt het hoofdkantoor zich in Zwartewaal.

Bilfinger Industrial Services België/Nederland bestaat uit 1.400 werknemers. Daarnaast zijn er nog eens 1.000 mensen werkzaam in de onderaanneming. Het bedrijf maakt onderdeel uit het Duitse beursgenoteerde bouw- en industrieconcern Bilfinger SE. De Bilfinger Groep is een internationale engineering en services organisatie. Voor meer informatie kijkt u op www.bilfinger.com.

Missie, visie en strategie

Missie: we are the industry benchmark for Industrial Services

Met onze professionele en flexibele medewerkers zijn wij de industrie benchmark voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Hiermee draagt Bilfinger Industrial Services bij aan de veiligheid en beschikbaarheid van deze assets voor onze opdrachtgevers in de Benelux. Onze samenwerking kenmerkt zich door transparantie, verantwoordelijkheid en integriteit.

Visie: Our ambition is to be a meaningful partner for our clients’ excellence in maintenance

Onze klanten ervaren een steeds verdergaande druk om onderhoud sneller en kostenefficiënter te realiseren. Bilfinger Industrial Services wil daar een aantoonbaar significante bijdrage aan leveren. Wij kunnen dit op basis van onze grondige kennis van de assets van onze opdrachtgevers, onze inventieve oplossingen, en de kennis en kunde van de Bilfinger Groep. Hiermee dragen we bij aan een duurzame groei van zowel onze opdrachtgevers als van onze aandeelhouder.

Strategie

Als klant ervaart u steeds meer druk om onderhoud sneller en kostenefficiënter te realiseren. Bilfinger Industrial Services wil daar een aantoonbaar significante bijdrage aan leveren. Wij kunnen dit op basis van onze grondige kennis van de assets van onze opdrachtgevers, onze inventieve oplossingen, en de kennis en kunde van de Bilfinger Groep. Onze samenwerking kenmerkt zich door transparantie, verantwoordelijkheid en integriteit. Hierbij vormen vier speerpunten de basis.

 

 • HSEQ
  Veiligheid en kwaliteit spelen in de industriële dienstverlening een alles overheersende rol. Opdrachtgevers stellen strenge eisen aan de uitvoering van werkzaamheden. Veiligheid en kwaliteit vormen dan ook belangrijke pijlers van onze bedrijfsvoering en verdienen continu aandacht.
 • Efficiency
  Onze continue focus is gericht op goedlopende processen, met voldoende flexibiliteit in de werkwijze om snel op ontwikkelingen te kunnen inspelen. Op het gebied van onder meer administratie, ICT en logistiek zijn belangrijke stappen voorwaarts gezet.
 • Samenwerking
  Bilfinger is continu bezig om samenwerking steeds verder vorm te geven door middel van het ontwikkelen van samenwerkingsconcepten, waarbij het alliantiemodel bij Shell Moerdijk een bewezen voorbeeld is.
 • Innovatie
  Bij Bilfinger verbeteren we voortdurend onze processen en diensten en introduceren we nieuwe technieken. Daardoor opereren we steeds efficiënter en behalen voordelen op het gebied van tijd, kwaliteit, kosten en veiligheid. U profiteert hiervan in uw processen.

Management