Bilfinger Industrial Services BelgiË/Nederland

Navigation
Waarom Bilfinger Brabant Mobiel?

Waarom Bilfinger Brabant Mobiel?

Bij Bilfinger Brabant Mobiel spelen kwaliteit en veiligheid een allesoverheersende rol. Zo krijgen alle medewerkers structureel training en begeleiding op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bilfinger Brabant Mobiel is gecertificeerd door DNV volgens het Management Systeem Certificatie.

Waarom Bilfinger Brabant Mobiel?

  Structureel sterke veiligheidsperformance

Jaarlijks tonen onze veiligheidscijfers aan dat ons veiligheidsbeleid effect sorteert. Niet voor niets werd Bilfinger Brabant Mobiel in 2016 uitgeroepen tot veiligst werkende entiteit binnen de Bilfinger Groep. 

  Multidisciplinaire oplossingen mogelijk als onderdeel van Bilfinger 

Bij de uitvoering van painting is vaak ook isolatie, steigerbouw of tracing nodig. Een multidisciplinaire aanpak ligt dan voor de hand. Zo combineert Bilfinger verschillende activiteiten op locatie en stemt deze optimaal op elkaar af. Voor alle werkzaamheden heeft u als opdrachtgever één duidelijk aanspreekpunt. Dit levert diverse voordelen op: besparing op coördinatie, verkleining van de risico’s en optimale focus op het totale project.

  Grote capaciteit aan materieel en mankracht

Als een van de grote spelers in de markt zijn wij in staat om snel te kunnen opschalen in mankracht en materieel. Daarnaast kunnen wij veel werk voorbereiden in onze eigen shop, wat de downtime van uw assets verkleint.

  Projectcoördinatie

Onze visie op onderhoud komt tot uiting in een goede uitvoeringsrichtlijn en effectieve planning & uitvoering.

  Verlagen Total Cost of Ownership

Door middel van het door ons ontwikkelde maintenance concept painting, het maken van een onderhoudsplan met als doel om lange termijn onderhoudskosten te reduceren, leveren wij een bijdrage aan het verlagen van het Total Cost of Ownership van onze opdrachtgevers.

  Gecertificeerde kwaliteits-en veiligheidssystemen

Bilfinger Brabant Mobiel is door DNV GL (Det Norske Veritas) gecertificeerd in de hoogste standaarden voor veiligheid en kwaliteit:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • OHSAS 18001

Vragen? Neem contact op!

Erik den Adel

Erik den Adel

Manager Operations

Telefoon: +31(0)6 12028617