Ahmed Aboutaleb vestigt met officiële handeling mijlpaal in bouw RDM Training Plant

05/31/2017

Vandaag vond een bijzonder moment plaats in de realisatie van de RDM Training Plant. In aanwezigheid van 150 genodigden is met een officiële handeling van burgemeester Ahmed Aboutaleb het hoogste punt in de bouw van de fabriek bereikt. Dit moment staat symbool voor de succesvolle samenwerking tussen de verschillende contractors die gezamenlijk als bouwconsortium PRO de bouw realiseren.

De dag begon in het auditorium van het RDM Congrescentrum, waar journalist Wouter Kurpershoek een symposium leidde. Na een introductie en een welkom van Bas Janssen (directeur Deltalinqs) gingen de commissieleden (waaronder Ruud van Doorn, CEO Bilfinger) binnen dit symposium in drie blokken in gesprek met Kurpershoek over diverse onderwerpen, die gelieerd waren aan de ontwikkelingen rondom de RDM Training Plant.

Na het symposium deed de burgemeester van de gemeente Rotterdam, Ahmed Aboutaleb , zijn intrede. Hij ging door middel van een VR-bril de geanimeerde wereld van de RDM Training Plant binnen en de aanwezigen zagen hem vakkundig de hoogste kolom plaatsen. Vervolgens was het tijd voor de real-life ervaring. Onder begeleiding van een drumband wandelden de genodigden richting de RDM Training Plant, waar Aboutaleb de officiële handeling verrichtte om het hoogste punt te bereiken.

Bilfinger feliciteert haar collega-partners van bouwconsortium PRO en Deltalinqs van harte met deze mijlpaal!