Geslaagd project bij Nippon Shokubai

10/12/2022

Voor de fabriek van Nippon Shokubai Europe in de Antwerpse haven verzorgt Bilfinger al drie jaar de steigerbouwwerkzaamheden en sinds mei is daar ook het isolatiewerk bijgekomen. Het afgelopen jaar hebben manager operations Ton Slijkhuis, projectleider Jan Wijnhorst en de voormannen op locatie een sterk team neergezet; zij zijn samen dan ook goed voor meer dan honderd jaar Bilfinger-ervaring!

Voor de dagelijkse werkzaamheden zijn er op het terrein van de fabriek van Nippon Shokubai zo’n dertien Bilfinger-medewerkers aan de slag. Maar tijdens de afgelopen drieweekse shutdown waren dat er driemaal zoveel.

Naast een sterk team is er ook een goede relatie met de opdrachtgever, waardoor de shutdown met zoveel extra Bilfinger-collega’s soepel verliep. Dat is best een uitdaging, want de fabriek is compact, dus dan is het passen en meten bij het opbouwen van de steigers. Gelukkig kent de #steigerbouw voorman, Pawel Strzelczyk, de fabriek op zijn broekzak en weet hij precies waar ze gebouwd kunnen worden.

Naast het sterke en ervaren team is er nog een reden waarom Nippon Shokubai Europe kiest voor Bilfinger. Wij zetten daar namelijk ook onze Client Portal in. Door deze digitale innovatie kan de klant alle relevante data inzien rondom de steigerbouwprojecten. Denk aan een overzicht van steigers in de fabriek, de vastgestelde KPI’s en de financiële contractafspraken. Zo creëren we optimaal vertrouwen en kunnen we efficiënt samenwerken. Goed werk, Team Bilfinger bij Nippon Shokubai!