Bilfinger werkt 5 miljoen uur zonder recordable incident

11/29/2017

Vorige week passeerde Bilfinger Industrial Services België/Nederland de grens van 5 miljoen uur werken zonder recordable incident. Dit resultaat vormt wederom een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf. Wij zijn onze opdrachtgevers en medewerkers zeer dankbaar voor hun bijdrage. Zonder hun inspanningen was het bereiken van deze unieke mijlpaal immers niet haalbaar.

Cadeau voor iedere medewerker
Om dit te vieren ontvangt iedere medewerker een cadeau in de vorm van een scarf met Bilfinger-logo. De scarf is gemaakt van anti-statisch en vlamvertragend materiaal en kan de komende winter tijdens onze werkzaamheden gedragen worden.

Bilfinger en veiligheid
In de industriële dienstverlening spelen veiligheid en kwaliteit een allesoverheersende rol. Opdrachtgevers stellen strenge eisen aan de uitvoering van werkzaamheden. Binnen Bilfinger geldt veiligheid al jarenlang als een van de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening. Hiervoor hebben we met succes diverse veiligheidsinitiatieven geïntroduceerd zoals SafetyWorks en recent Process Safety. Veiligheid geldt voor Bilfinger als een absolute voorwaarde om het werk te kunnen uitvoeren. Met duidelijke doelstellingen voor ogen gaat Bilfinger voor resultaat.