Bilfinger wint A-Award bij ExxonMobil Rotterdam & Europoort

02/08/2022

Bilfinger en ExxonMobil zijn al jaren partners op het gebied van “total access”. Een “total access”-contract betekent we in overleg met elkaar in de voorbereiding bekijken wat de veiligste en meest efficiënte manier is om een bepaalde klus uit te voeren. Dit kan variëren van het gebruik van een steiger tot een hoogwerker of uitvoering met rope access.

Veiligheid, kwaliteit en samenwerking zijn belangrijke waarden voor onze opdrachtgevers en voor Bilfinger. Het Bilfinger-steigerbouwteam bij ExxonMobil Rotterdam & Europoort heeft 2021 laten zien dat zij deze waarden voor de volle 100% uitdragen. En daarvoor ontvingen zij een prachtige erkenning van ExxonMobil: de A-award. ExxonMobil geeft aan waarom ons team deze award ontvangt:

“In een uitdagende werkomgeving heeft Bilfinger aangetoond dat het een organisatie heeft waarin veiligheid en het “one team -one goal” gevoel met openheid centraal staan. Dat uit zich in sterke wake-up calls, start-werk besprekingen, een nog betere planning en ook het doorvoeren van diverse efficiencies. Daarvoor heeft Bilfinger dit jaar bij de jaarlijkse aannemersbeoordeling een “excellente” beoordeling verdiend. Een A-Award, iets om samen trots op te zijn.”

Het Bilfinger-team bij ExxonMobil Rotterdam & Europoort