Hoofdkantoor Bilfinger Industrial Services verhuist naar Rotterdamse Waalhaven

04/17/2018

Bilfinger Industrial Services Nederland verhuist naar een kantoor met ruim 3.200 m² kantoorruimte aan de Waalhaven Oostzijde 123 te Rotterdam. De verhuizing vanuit Zwartewaal naar Rotterdam staat gepland in juli 2018.

Het moderne kantoorgebouw, dat in 2013 werd opgeleverd, is op een prominente locatie in de Waalhaven gelegen. Het gebied staat bekend als het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam en ligt dichtbij de opdrachtgevers van Bilfinger in het Europoort- en Botlekgebied en de Maasvlakte. Daarnaast is de locatie centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting de operationele units in België en Nederland. Het gebouw beschikt tevens over een BREEAM-certificaat, wat goed aansluit bij het MVO-beleid van de organisatie.

Bilfinger is een industriële dienstverlener voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. De dienstenportfolio bestaat uit isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, lawaaibeheersing, vuurbescherming en rope access. Bij Bilfinger in België en Nederland werken 3.000 medewerkers. De Benelux-organisatie valt onder het Duitse moederbedrijf Bilfinger SE. Bij Bilfinger SE werken wereldwijd 36.000 medewerkers.