Isolatie jaarboek

11/08/2021

Goede en duurzame #isolatie is van groot belang voor de industrie om de integriteit en de efficiëntie van installaties te waarborgen. De VIB (Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf) is de brancheorganisatie voor technische isolatie. Zij bestaat 90 jaar en heeft voor die gelegenheid het naslagwerk Technische Isolatie uitgebracht. In dit naslagwerk vertellen allerlei partijen in de isolatiebranche over hun visie, de markt, de techniek en de toekomst.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van thermische isolatie – zowel warmte- als koude isolatie - en lawaaibeheersing konden wij natuurlijk niet ontbreken in dit naslagwerk. Je leest in de bijdrage van Bilfinger meer over de toegevoegde waarde van onze multidisciplinaire aanpak, onze innovaties in de #isolatie zoals de Insulation PrefApp en onze toewijding op het gebied van kwaliteit en bovenal veiligheid in de industrie.

De VIB is al 90 jaar een brancheorganisatie waar kennis wordt gedeeld, standaarden worden bepaald, kwaliteitsdoelstellingen worden neergelegd en vooral wordt samengewerkt aan de optimalisatie van de isolatiebranche.

Je leest onze bijdrage op pagina 32-33: https://issuu.com/bm4a/docs/isolatie2021_issuu_totaal