MVO wordt EcoVadis

02/07/2023

 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet voor niets opgenomen in onze HSEQ-beleidsverklaring. Bij Bilfinger vinden we het belangrijk dat we ondernemen op een manier waarbij economische, maatschappelijke en milieu-aspecten in balans zijn. Dit is ook verankerd in ons MVO-beleid, waarbij wij ons richten op de pijlers markt, maatschappij en milieu. Om deze laatste meer aandacht te geven op weg naar net-zero uitstoot in 2030 stappen wij over van de certificering op de MVO-prestatieladder naar EcoVadis.

Bilfinger wereldwijd heeft recent een gouden status ontvangen van EcoVadis voor de duurzame, ethische en verantwoordelijke bedrijfsvoering. De Bilfinger groep behoort daarmee tot de top 5% van de meer dan 100.000 bedrijven die EcoVadis heeft geanalyseerd!

Binnenkort delen wij meer over onze lokale prestaties en doelstellingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu.

Meer weten over EcoVadis en de ‘gouden’ status van Bilfinger? Kijk op: https://www.bilfinger.com/en/news/press-releases/details/outstanding-bilfinger-achieves-gold-status-in-sustainability-ranking/