World Day for Health and Safety at Work 2022

04/28/2022

Op 28 April is het de internationale ‘World Day for Health and Safety at Work’. Een belangrijke dag waarbij bedrijven over de hele wereld stilstaan bij gezond en veilig werken. Het thema van de internationale dag is ‘Samen werken aan een positieve veiligheids- en gezondheidscultuur’.

Voor Bilfinger wereldwijd is deze dag een mooi moment om de veiligheidscampagne ‘Line of Fire 2.0’ af te trappen. Deze campagne is vorig jaar gestart en werd goed ontvangen. Daarom zetten we deze in een nieuwe vorm door in 2022. Bij de campagne staan we stil bij de verschillende risico’s en de maatregelen die we nemen om te voorkomen dat er incidenten gebeuren in de ‘Line of Fire’. Vandaag wordt op al onze werklocaties een speciale kick-off toolbox gehouden over deze campagne.

De campagne bestaat uit zes onderwerpen, die allemaal te maken hebben met een specifiek risico. Het doel van dit jaar is vooral om kennis en inzichten van alle Bilfinger-bedrijven met elkaar te delen en van elkaar te leren. Zo werken wij samen aan een positieve veiligheidscultuur.