Rope Access

Bilfinger Height Specialists

Samen met opdrachtgevers kijkt Bilfinger constant naar de meest optimale oplossing voor het werken op hoogte. Daarbij wordt altijd de juiste afweging gemaakt tussen veiligheid, kwaliteit en prijs. Steigerbouw of hoogwerkers zijn soms door omstandigheden niet mogelijk, of economisch niet realistisch. Dan is rope access een uitstekend alternatief. Deze techniek kan worden ingezet voor bijvoorbeeld inspectieservices (inclusief NDO), isolatie, mechanische reparaties of onderhoud of conservering van moeilijk bereikbare installaties.

Om er zeker van te zijn dat we de juiste kennis en expertise in huis hebben en om onze klanten een volledig portfolio van Access Solutions  te bieden hebben wij in 2020 rope access leverancier Height Specialists overgenomen. Height Specialist is al 25 jaar expert op het gebied van rope access in verschillende sectoren. Zij gaan verder onder de nieuwe naam Bilfinger Height Specialists

Bilfinger Height Specialists zet touw- en klimtechnieken in om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plekken. Hiermee vermijden we obstakels op een veilige en efficiënte manier om zo werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Wij werken hiervoor uitsluitend volgens de normen en kwalificaties van Industrial Rope Access Trade Association (IRATA). Daarnaast bieden we ook trainingen aan voor IRATA level 1, 2 en 3. 

Meer over onze dienstverlening op het gebied van rope access? Ga naar:

heightspecialists.bilfinger.com

Business Inquiry

contacteer ons
Unten
Submit

Gemarkeerde velden zijn verplicht.
Printen