Steigerbouw

Om alle onderdelen van installaties goed te kunnen bereiken is een veilige werkplek op hoogte vereist. Bilfinger heeft decennialange ervaring in steigerbouw. Tegelijkertijd zijn we de meest vooruitstrevende dienstverlener in de steigerbouw branche. Met de implementatie van diverse innovaties op het gebied van proces, product en veiligheid heeft Bilfinger steigerbouw nog verder geprofessionaliseerd in de afgelopen jaren. Veiligheid en de beheersbaarheid van kosten blijven daarbij te allen tijde voorop staan. Daarnaast zijn er ontwikkelingen op het gebied van scholing en certificering vastgelegd in de nieuwe Richtlijn Steigers. De steigerbouw sector maakt met deze ontwikkelingen enorme stappen voorwaarts.

Steigerbouw innovaties 

Enkele innovaties op het gebied van steigerbouw bij Bilfinger zijn:

De Scaffolding App - In de Scaffolding App is al het steigerbouwwerk bij  u op site in één digitaal dossier vastgelegd. Daarmee heeft de voorman het voordeel van een digitale werkbon in plaats van een volle map.

Magneetankers - Ankers voor steigers waarbij het bevestigen met een klem-, las- of boutverbinding niet nodig is. 

3D Scanning  - Een methode om de assets middels een 3D model in kaart te brengen en de steigers op maat te engineeren. 

Client Portal  - De klantportaal stelt u in staat om via een digitaal platform alle informatie over de steigerbouwprojecten op uw site in te zien. De Client Portal biedt u op het door u gewenste moment overzicht van de steigers op uw site.

 

Business Inquiry

contacteer ons
Unten
Submit
Gemarkeerde velden zijn verplicht.
Printen