Sollicitatieprocedure

Wanneer je een passende vacature ziet, stuur dan je sollicitatie met curriculum vitae naar jobs@bis-is.com. Je ontvangt binnen tien werkdagen een reactie.

Wij komen graag zoveel mogelijk te weten over jouw toegevoegde waarde voor Bilfinger Industrial Services. En jij krijgt zoveel mogelijk informatie over ons, zodat je aan het eind van de procedure een helder beeld hebt van wat je kunt verwachten van ons als werkgever. Concreet bestaat onze procedure uit een drietal gesprekken, een Persoonlijke Profiel Analyse (afhankelijk van de functie) en een functiegerelateerde medische keuring (afhankelijk van de functie).

Is jouw profiel voor ons aanleiding om nader kennis met je te maken, dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een gesprek met een recruiter. Verloopt dit positief, dan volgt een tweede gesprek met de manager of projectleider en de HR Business Partner. Een afsluitend derde gesprek behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de aard van de functie. Bilfinger Industrial Services streeft naar een recruitmentprocedure van maximaal één maand, van eerste gesprek tot het tekenen van de overeenkomst. En dan kan jouw carrière binnen Bilfinger Industrial Services beginnen.

Printen