Sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt in een carrière bij Bilfinger, volg je de volgende route:

1. Solliciteren

Je solliciteert via onze website. Onder de vacature vind je een knop, waarin je je cv en motivatie kunt uploaden. Heb je vooraf nog vragen? In de vacature staat een contactpersoon + telefoonnummer aan wie je al je vragen kunt stellen. 

2. Ontvangstbevestiging

Na je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Niet ontvangen? Controleer je spamfilter of je ongewenste e-mail. Of neem even contact met ons op.

3. Eerste selectie

Wij bekijken je cv en motivatie. Op basis van de ingezonden CV’s maken we een eerste selectie. Als je profiel aansluit bij de vacature, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

4. Sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek kan zijn met een leidinggevende, recruiter of aanstaande collega. Wij komen graag zoveel mogelijk te weten over jou. En jij krijgt zoveel mogelijk informatie over ons. Zodat je aan het eind van de procedure een helder beeld hebt van wat je van Bilfinger als werkgever kunt verwachten. Concreet bestaat onze procedure uit een twee of drietal gesprekken. Afhankelijk van de functie is het mogelijk dat je we vragen deel te nemen aan een functiegerelateerde medische keuring of een assessment. In het assessment ontdekken we jouw talenten en leermogelijkheden/ontwikkelpunten om te kijken of deze aansluiten bij Bilfinger en bij de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd.

5. Voorstel arbeidsvoorwaarden

Ben jij enthousiast, en zijn wij enthousiast? Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden en kan jouw carrière binnen Bilfinger beginnen!

Printen