Werken bij Bilfinger

Bilfinger staat bekend om haar kennis, ervaring en vakmanschap in tal van disciplines. We zijn trots op onze goede reputatie en de duurzame samenwerking met onze toonaangevende opdrachtgevers in de (petro)chemie, olie en gas, energie, food en farma. Niet voor niets investeren we bewust in het waarborgen van die kennis en het doorgeven ervan aan nieuwe collega's.

Wat betekent werken bij Bilfinger voor jou? 

Je krijgt volop de kans om te leren voor verschillende vakken. Ligt je interesse bijvoorbeeld bij steigerbouw, isolatie, of conserveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De omvang van de organisatie maakt dat er volop doorgroeimogelijkheden voor jou zijn. En kom je beter tot je recht in een staffunctie? Die hebben we natuurlijk ook genoeg. Samen helpen wij onze klanten in de procesindustrie hun installaties veilig en optimaal te presteren! 

Waar staat Bilfinger voor als werkgever? 

Jouw ontwikkeling, veiligheid en gezondheid zijn voor ons de hoogste prioriteit. We investeren in een gezonde en veilige werkomgeving. En in slimme technieken die het werk voor jou leuker maken en waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast hechten we veel waarde aan een plezierige werksfeer, collegialiteit en samenwerking. Serviceverlening, veiligheid en kwaliteit zijn de pijlers van onze bedrijfsvoering. We houden van aanpakken en gaan voor resultaat. Dit zie je terug in onze open en informele cultuur, de korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Bilfinger? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer direct. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Een open sollicitatie versturen mag ook. 

Werken bij Bilfinger

Quick Links

Vacatures

Printen