Wij zijn Bilfinger

Bilfinger Industrial Services is dé multidisciplinaire partner voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Onze toegevoegde waarde ligt in onze jarenlange kennis en ervaring, onze brede dienstverlening en een optimale focus op een veilig en efficiënt verloop van werkzaamheden. De waarden HSEQ, integriteit, vertrouwen en respect, veerkracht en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons brede servicepakket bestaat o.a. uit isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming, lawaaibeheersing en rope access.

Wij zijn actief in de marktsectoren petrochemie, chemie, olie en gas, farma, food, energie, staal en maritiem. Wereldwijd telt Bilfinger zo’n 36.000 medewerkers. In Nederland en België werken dagelijks meer dan 1.300 medewerkers vanuit onze acht vestigingen. Daarnaast werken er voor Bilfinger nog eens 1.200 medewerkers via VCU-gecertificeerde bedrijven. Ons hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Rotterdamse haven.

Meer over Bilfinger

Wat betekent werken bij Bilfinger voor jou?

Je krijgt volop de kans om te leren voor verschillende vakken. Ligt je interesse bijvoorbeeld bij steigerbouwisolatie, of conserveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De omvang van de organisatie maakt dat er volop doorgroeimogelijkheden voor jou zijn. En kom je beter tot je recht in een staffunctie? Die hebben we natuurlijk ook genoeg. Samen helpen wij onze klanten in de procesindustrie hun installaties veilig en optimaal te presteren! 

Waar staat Bilfinger voor als werkgever?

Jouw ontwikkeling, veiligheid en gezondheid zijn voor ons de hoogste prioriteit. We investeren in een gezonde en veilige werkomgeving. En in slimme technieken die het werk voor jou leuker maken en waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast hechten we veel waarde aan een plezierige werksfeer, collegialiteit en samenwerking. Serviceverlening, veiligheid en kwaliteit zijn de pijlers van onze bedrijfsvoering. We houden van aanpakken en gaan voor resultaat. Dit zie je terug in onze open en informele cultuur, de korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit.